یخچال خود را حفظ کنید

 اگر یخچال انقلابی در نگهداری مواد غذایی و در نتیجه شیوه مصرف ما ایجاد کرده است،

نمایندگی تعمیرات یخچال فریزر سامسونگ در اصفهان ما اغلب فراموش می‌کنیم که برای عملکرد صحیح آن، و همچنین برای ایمنی مواد غذایی ما، نگهداری حداقل و منظم ضروری است.

در واقع، غذا در یک محیط تازه و سالم بهتر و طولانی‌تر نگه‌داری می‌شود، اما یک یخچال نامناسب نیز می‌تواند ناقل بیماری‌هایی باشد که با نگهداری نامناسب مواد غذایی مرتبط است. وحشت نکنید ! نگهداری از یخچال شما واقعاً پیچیده نیست.

کارشناس HomeServe ما تمام توصیه های خود را به شما می دهد.
چرا یخچال خود را نگهداری کنید؟
برای بهداشت مواد غذایی شما

اگر به طور منظم تمیز نشود، بسیاری از باکتری ها می توانند در یخچال شما رشد کنند و در نتیجه غذای شما را تخریب کنند.

نگهداری صحیح از غذای شما برای کنترل خطر عفونت های باکتریایی غذایی ضروری است که 40 درصد آن ناشی از غذاهایی است که نگهداری نشده یا تاریخ مصرف آنها گذشته است.

در اثر سرما، یک یخچال تمیز با کند کردن فرآیندهای شیمیایی طبیعی تخریب و تکثیر باکتری ها، محصولات را تازه نگه می دارد.

به خوبی نگهداری می شود، بنابراین به جلوگیری از پاتولوژی های خاصی مانند لیستریوز، عفونت های استافیلوکوک یا سالمونلوز کمک می کند.



برای صرفه جویی در انرژی


آیا می دانستید یخ زدگی سه میلی متری انباشته شده در داخل فریزر یا یخچال، مصرف انرژی دستگاه را حدود 30 درصد افزایش می دهد؟ بنابراین نگهداری آن برای اطمینان از عملکرد صحیح آن و در نتیجه کاهش مصرف انرژی ضروری است.
برای جلوگیری از خرابی

محل قرارگیری دستگاه برای عملکرد بهینه آن مهم است. هوشیاری به شما این امکان را می دهد که از خرابی جلوگیری کنید و یخچال خود را طولانی تر نگه دارید!

بین یخچال و دیواری که روی آن قرار گرفته است حداقل پنج سانتی متر فاصله بگذارید.

موتورها و کمپرسورهای لوازم خانگی شما بهتر تنفس می کنند که از مصرف بیش از حد انرژی و فرسودگی سریعتر سیستم خنک کننده آن جلوگیری می کند.
خرابی دستگاه

غذا را ذخیره کنید

غذای خود را بر اساس دما نگهداری کنید.

توافق شده است که دمای متوسط ​​یخچال باید بین 0 تا 5 درجه سانتیگراد باشد تا مواد غذایی به خوبی نگهداری شوند. مراقب تنظیم ترموستات خود باشید.

لازم نیست همه محفظه ها در یک دما باشند: ذخیره سازی یخچال خود را بر این اساس سازماندهی کنید:

     در پایین یخچال بالای سردترین کشوی سبزیجات (بین 0 تا 2 درجه سانتیگراد)، غذاهای حساس مانند ماهی یا گوشت را قرار دهید.
     در قفسه‌های بالایی و گرم‌تر (بین ۴ تا ۵ درجه سانتی‌گراد)، محصولات لبنی، غذاهای سرد، غذاهای آماده و غیره را نگهداری کنید.
     سبزیجات خود را در کشوی سبزیجات (حدود 10 درجه سانتیگراد) نگهداری کنید تا از فاسد شدن آنها جلوگیری کنید.
     در درب یخچال (بین 6 تا 8 درجه سانتیگراد) نوشیدنی ها، شیر، کره، تخم مرغ و چاشنی های خود را نگهداری کنید.

Comments

Popular posts from this blog

بازار طلای هند در ماه سپتامبر: با کاهش اندک تقاضای خرده فروشی، واردات کاهش یافت

دلایل اهمیت اتوماسیون صنعتی

نقش استراتژیک طلا می تواند با تشدید فشار اقتصادی چین بدرخشد