چگونه کارایی یخچال جذبی را افزایش دهیم؟
یخچال جذبی چگونه کار می کند؟
آمونیاک (محلول آمونیاک در آب) به جوش می آید. آمونیاک می جوشد،
تعمیر یخچال امرسان در اصفهان در حالی که آب به سمت جاذب جریان می یابد.
گاز آمونیاک دوباره در کندانسور به مایع تبدیل می شود و به اواپراتور جریان می یابد و در آنجا با هیدروژن تماس پیدا می کند.
فشار جزئی کاهش می یابد و آمونیاک تبخیر می شود و در نتیجه گرما را جذب می کند.
آمونیاک توسط آبی که بر خلاف جریان در جاذب به گردش در می آید جذب می شود و چرخه کامل می شود.
عملکرد یک یخچال جذبی محدود است اما به راحتی می توان با چند ترفند ساده آن را افزایش داد. اختلاف دمایی که می توان به آن رسید 40 درجه است (تفاوت بین دمای بیرون و دمای داخل). وقتی دمای بیرون از 35 درجه بیشتر شود (عدم امکان متراکم شدن آمونیاک) یخچال عملاً کار نمی کند.
اگر عملکرد یخچال حتی با دمای معمولی خارجی (20 درجه سانتیگراد) بسیار پایین به نظر می رسد، بررسی کنید که یخچال به صورت افقی قرار گرفته باشد. عملکرد صحیح به گردش طبیعی مایعات (به دلیل اثر گرانش) بستگی دارد و در صورتی که یخچال افقی نباشد، این عملیات می تواند مخدوش شود.
عملیات در خانه متحرک در طول موج گرما
یخچال های جذبی در محدوده دمایی محدود بهترین عملکرد را دارند. در صورت موج گرما، افزایش گردش طبیعی هوا به نفع شماست (این مورد به ویژه در خانه های متحرک بیشتر است!). ساده ترین راه این است که گریل بالای یخچال را بردارید (این کار به شما امکان می دهد چندین درجه را افزایش دهید)، به خصوص هنگامی که از دستگاه روی گاز استفاده می کنید (کار با گاز گرمای اضافی زیادی تولید می کند).
حتی بهتر از آن استفاده از فن های کوچک کامپیوتری است که در بریدگی های مشبک نصب می کنید. (12 ولت، مصرف حدود 100 میلی آمپر کمتر از یک لامپ کوچک است). قرار دادن دو فن کوچک ساده ترین ترفندی است که بهترین نتیجه را به همراه دارد، بنابراین قبل از هر چیز دیگری با این اصلاح کوچک شروع کنید.
از دو فن که به صورت سری به هم وصل شده اند استفاده کنید، کارکردن آنها در حداکثر کار بی فایده است، آنها صدای زیادی برای افزایش ناچیز دما ایجاد می کنند.
باید گرما را استخراج کرد (بنابراین پنکه در بالا که هوای گرم را از پشت می مکد و به داخل اتاق می دمد) و نه پنکه ای که به عناصر منفجر شود (خطر ایجاد اختلال در عملکرد طبیعی یخچال که بر اساس مناطق گرم و سرد).
اگر امکان نصب فن ها در بالای دستگاه وجود ندارد (استخراج هوای گرم)، آنها باید بین کندانسور (بالا، مجهز به پره) و جاذب قرار داده شوند و هوا به کندانسور در بالا فرستاده شود. هرچه کندانسور بهتر خنک شود، راندمان بالاتری خواهد داشت. صفحه مقدمه را ببینید که در آن یک نمای توضیحی از اجزای مختلف وجود دارد.
از بزرگترین فن های ممکن برای فضای موجود استفاده کنید: آنها صدای کمتری نسبت به فن های کوچکتر برای یک جابجایی هوا ایجاد می کنند.
هوایی که از زیر کاروان می آید خنک تر از هوای داخل است. اگر عمدتاً در کشورهای گرم رانندگی می کنید، ممکن است جالب باشد که یک کانال برای کشیدن هوای خنک تر از بیرون نصب کنید.
یکی دیگر از راه حل های موقت این است که یک پارچه خیس شده در آب را در نزدیکی ورودی هوا قرار دهید. این فقط با فن های اگزوز کار می کند، زیرا گردش هوا است که باعث تبخیر آب از پارچه ظرف می شود. تبخیر آب سردی خفیف (با وجود افت چند درجه ای) ایجاد می کند که عملکرد یخچال را بهبود می بخشد.
از منابع طبیعی سرما استفاده کنید (محصولات منجمد خریداری شده در فروشگاه که باعث خنک شدن یخچال می شوند)، در را زیاد باز نکنید و از شب (خنکتر) استفاده کنید که باعث می شود دمای یخچال کاهش یابد. صبح ها یخچال را با محصولات ولرم پر نکنید (بطری های لیموناد): یخچال در طول موج گرما نمی تواند آنها را خنک کند و دما افزایش می یابد. این بطری ها را در عصر قرار دهید: صبح خنک تر می شوند و به عنوان یک بافر حرارتی عمل می کنند.
ذخیره سرما از یک یخچال جذبی کم است، حتی زمانی که در شرایط بهینه کار می کند. خنک شدن مواد غذایی بسیار کند است: وقتی بطریهای آب را در یخچال قرار میدهید، باید تمام شب صبر کنید تا خنک شوند.
بگذارید یخچال به طور مداوم کار کند، آن را متوقف نکنید: بیش از 20 دقیقه طول می کشد تا شروع به خنک شدن کند.
Comments
Post a Comment